avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... radierea din oficiu pentru o firma fara activitate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

radierea din oficiu pentru o firma fara activitate

detin o firma srl fara activitate din 2000 si intrebarea este daca firma a fost radiata de catre registrul comertului din acest motiv.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 09:44, 30 Aprilie 2009
DIn 2000 pana acum se prea poate ca societatea sa fi fost dizolvata. Nu neaparat pentru ca nu aveti activitate.
Pentru confirmare mergeti insa la Registru si solicitati un extras care va va lamuri asupra starii societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare si radiere la cererea orc sovid sovid 1-Am infiintat o firma in 2005 , nu am avut niciodata activitate, am suspendat activitatea in ultimii 3 ani doar la finante(la registru nu )pana pe 31 martie ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu pentru o firma fara activitate nicul nicul detin o firma srl fara activitate din 2000 si intrebarea este daca firma a fost radiata de catre registrul comertului din acest motiv. va multumesc! (vezi toată discuția)
(ne)dizolvare + radiere srl activitate suspendata tobosarul tobosarul Buna ziua! ce risc daca nu dizolv(+radiez) un srl (infiintat 2006) cu activitate suspendata in mai 2009 (a expirat perioada de suspendare luna aceasta). ... (vezi toată discuția)