avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa timbru executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa timbru executare silita

buna ziua Astazi am primit o adresa de la judecatorie in care mi se comunica sa achit o taxa de timbru judiciar in suma de 90 lei ,si de a formula in conditiile legii, cererea de acordare a facilitatilor la taxa de timbru.Despre ce cerere este vorba si ce facilitati? Daca ma puteti ajuta cu un model de cerere . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters305985 , utilizator 17:38, 11 Aprilie 2014
am nevoie de o fotocopie a citatie pentru un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto prin hotarare judecatoreasca g_vizi g_vizi Salut! Am cumparat o masina acum 7 luni, iar vanzatorul nu-mi da certificatul fiscal ca sa o pot inmatricula pe numele meu. Am depus cerere la judecatorie si ... (vezi toată discuția)
Achitare taxa de timbru danielapopa25 danielapopa25 buna ziua. Am deschis un proces pt anulare contract de vanzare cumparare si am peimit comunicare ca trebuie sa achit taxa de timbru de 1686 roni.dar nu ... (vezi toată discuția)
Facilitare taxa judiciara. _Alin_ _Alin_ Am introdus o actiune pentru raspundere delictuala (art. 1349 c.c.) prin care am solicitat si o anumita suma ca daune morale de cateva zeci de mii de lei. ... (vezi toată discuția)