avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anuntarea la AJOFM a unui post vacant ocupat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anuntarea la AJOFM a unui post vacant ocupat

Buna ziua.
Daca in data de 01.04.2014 anunt in revisal un contract cu data de inceput 05.04.2014, in ce data trebuie sa anunt agentia de somaj cum ca postul vacant a fost ocupat? In termen de o zi de la anuntarea in revisal sau in termen de o zi de la data de la care angajatul incepe efectiv activitatea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:54, 16 Noiembrie 2017
Buna ziua, in situatia in care un angajat semneaza azi contractul, eu tot astazi completez anexa 1 B privind ocuparea locului de munca catre AJOFM, iar in anexa, la data ocuparii locului de munca trec data semnarii contractului, nu data cand acesta va incepe munca. Asa este corect, nu?
Multumesc.
Termenul de o zi de la data ocupării locului de muncă, prevăzut la art. 10 alin. (3) din Legea 76/2002, se îndeplinește la sfârșitul primei zile lucrătoare, ora 24,00, următoare datei în care s-a ocupat locul de muncă în condițiile legii.

data ocuparii locului de munca = data angajarii (data inceperii activitatii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare incadrare in munca gina2010 gina2010 Buna ziua, instiintarea incadrarii in munca trebuie transmisa anterior inceperii activitatii de catre viitorul salariat? (vezi toată discuția)
Comunicare angajare la somaj anexa 1b Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua , Spuneti-mi va rog, am citit ceva despre anexa 1 b referitor la comunicarea ocuparii locului de munca vacant, daca de exemplu fac o angajare la ... (vezi toată discuția)
Dilema-post vacant Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. In data de 28.04.2014 am transmis un revisal pentru un post de muncitor necalificat, anuntat ca fiind vacant inca din data de 01.04.2014 pana in ... (vezi toată discuția)