avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Medicamente compensate pentru nou nascuti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Medicamente compensate pentru nou nascuti

Buna ziua
as dori sa va intreb daca pentru bebelusii noi nascuti se poate elibera reteta
compensata, avem o mica iritatie de la pampers si medicul de familie ne-a dat o reteta dar a zis ca nu poate fi compensata deoarece cnp-ul bebelui nu apare in sistem la cas decat dupa o luna de la nastere si ca nu poate elibera reteta compensata.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Adeverinta de asigurat pentru un pensionar. e normal? allyna allyna Bunica mea, in varsta de 80 de ani, a fost internata in spital, cu grave probleme de inima.La externare am prezentat cuponul de pensie si i s-a eliberat reteta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! azi la medicul de familie mi a apărut pe ecran ceva ... Sorin1975 Sorin1975 Buna ziua! Azi la medicul de familie mi a apărut pe ecran ceva legat de legea 309 din 2002 și nu a putut să mi de-a rețetă compensată...eu sunt născut ... (vezi toată discuția)
Inscriere casa de asigurari de sanatate gresita ancadantes ancadantes Buna ziua. Locuiesc in Bucuresti si sunt asigurata ca si salariat la CASMB, dintotdeauna, lucru ce se poate dovedi prin declaratiile depuse de angajator si ... (vezi toată discuția)