avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recuperare onorariu avocat in cazul in care avocatul ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recuperare onorariu avocat in cazul in care avocatul renunta la caz

Buna ziua,
Am facut un contract cu un avocat pentru a ma reprezenta intr-un proces de constatare nulitate act de vanzare-cumparare, un fiind parat.
Am platit intreg onorariul. Avocatul a depus cerere de intampinare si mi-a raspus la unele intrebari pe care le-am avut cu privire la caz, la primul termen nu s-a prezentat. Acum renunta la caz in urma amenintarilor primite.
Ce suma ar trebui sa imi restituie? Intreg onorariul?
Cel mai recent răspuns: anghelalina2011 , utilizator 17:24, 11 Aprilie 2014
Buna ziua,

Depinde ce scrie in contractul de asistenta. Poate va va restitui ceva, poate nu e cazul. Depinde ce s-a obligat sa faca.
Sa ma reprezinte in fata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu dosar retrocedare Marian-Dan68 Marian-Dan68 Onorariu dosar retrocedare Pentru un dosar de retrocedare m-am inteles cu avocatul ca sa-i platesc un onorariu fix si unul de success ce reprezinta 13% din ... (vezi toată discuția)
Contract reprezentare? ramonel78 ramonel78 as dori sa stiu ce obligatii are avocatul cu cu care am incheiat un contract??????? cat timp este valabil acest contract?ce inseamna asistare si ... (vezi toată discuția)
Pot solicita onorariul inapoi? glo glo am avut o problema in circulatia rutiera. am crezut ca voi avea dosar penal. Intrat in panica am contactat imediat un avocat si am incheiat un contract cu ... (vezi toată discuția)