avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Raspunderea personala a administratorului
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Raspunderea personala a administratorului

In urma procesului de raspundere personala a administratorului am primit recent sentinta de; obliga parata la plata pasivului debitoarei. ce inseamna asta pt mine? mentionez ca nu am altceva decat 1/2 apartament si nimic altceva! pot sa pierd jumatatea mea sau pot plati esalonat datoriile? apartamentul este pe persoana fizica, nu juridica!1/2 eu ,1/2 sotul meu care nu are treaba cu firma!.

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 20:45, 19 Aprilie 2014
Raspunderea personala a administratorului implica executarea, in conditiile legii, a tuturor bunurilor aflate in proprietatea persoanei respective pana la indestularea tuturor creditorilor consemnati in tabelul definitiv al creditorilor
NU AM CREDITORI DECAT ANAFUL! SI CU SOTUL MEU SI COPILUL CE FACE ANAFUL?II SCOATE IN STRADA CA SA IA PARTEA MEA? CARE ESTE PROCEDURA DACA SUNT COPROPRIETAR? SOTUL MEU VREA SA DEA COPILULUI CASA SA NU RAMANEM PE DRUMURI! POATE ANAFUL ATACA ASTA?

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
pahonedaria, utilizator
In pricipiu creditorul poate cere in instanta iesirea din indiviziune a co-proprietarilor pentru a putea executa doar proprietatea exclusiva a debitorului.
Atacati solutia Tribunalului. Care sunt considerentele pt. ca v-a fost atrasa raspunderea? De regula este destul de greu sa se intample asta. Ar fi trebuit sa formulati intampinare si sa solicitati ca se dovedeasca raportul de cauzalitate intre faptele dvoastra, ca administrator si aparitia insolventei. Inca mai puteti desfiinta aceasta hotarare in recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea patrimoniala voiree11 voiree11 buna ziua. am un apartament impreuna cu sotia , pe numele la amindoi . va rog sa-mi spune-ti daca finantele in urma raspunderii patrimoniale la insolventa ... (vezi toată discuția)
Am intrat in insolventa pahonedaria pahonedaria sunt asociat unic la un mic magazin alimentar de cartier si am fost bagat in insolventa de finante.datorita dobanzilor si penalizarilor nu pot plati datoria ... (vezi toată discuția)
Deschiderea procedurii simplificate a insolventei Cristian Cosma Cristian Cosma Impotriva societatii comerciale a unei persoane foarte apropiate mie s-a deschis procedura simplificata a insolventei de catre Tribunalul Caras-Severin. Chiar ... (vezi toată discuția)