avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tigari, contrabanda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tigari, contrabanda

un prieten a fost prins de catre politie cu 50 cartuse de tigari cu timbru de ucraina as vrea sa stiu ce poate sa pateasca,care este pedeapsa avand in vedere ca pana acuma nu a mai fost certat cu legea? o sa primeste inchisoare cu suspendare sau amenda?
exista vreo lege in legatura cu cantitatea cartuselor de tigari?

Cel mai recent răspuns: alinadaniela87 , utilizator 15:55, 9 Mai 2014
sa fie cat mai sociabil cu politistul sau procurorul sa vb frumos si se poate alege cu amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrabanda cu tigari radu3675 radu3675 am fost prins de catre politie cu 90 cartuse de tigari cu timbru de moldova vreau sa stiu la ce sa ma astept care este pedeapsa avand in vedere ca pana acuma ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana Hp5s Hp5s Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de ... (vezi toată discuția)
Martor posesie marijuana fursecu fursecu Recent un prieten a fost prins cu o cantitate foarte mica de marijuana,sub 0,5,si din pacate politia ne-a gasit fix cand isi rula tigara...am fost la sectie ... (vezi toată discuția)