Mesaje reeditate
@fursecu
Data post: Sambata, 4 Ianuarie 2014, 18:53
Subiect: posesie marijuana
Dupa cum am scris pe forum si cu o zi in urma am o problema..am fost prins impreuna cu un coleg care incerca sa ruleze un joint cu marijuana..am mers la sectie am dat declaratii..el avea o cantitate cam de 0,3 g..eu am dat declaratie in calitate de martor(sau cel putin asa cred),cum ca subsemnatul x a incercat ca confectioneze o tigara vegetala pe care urma sa o foloseasca pt consum,in interes propriu.El a zis de unde a cumparat respectiva marfa.Tin sa precizez ca sunt minor(17 ani) si ca i am rugat pe politisti sa nu le spuna parintilor pt ca eu nu am nici o legatura cu acest lucru..mi au luat un nr de telefon pe care sa ma contacteze probabil..nu stiu.Apoi m au lasat sa plec pt ca le am spus ca ar urma sa ma ia ai mei(eram la o petrecere)..si nu as vrea sa afle.Toate bune si frumoase pana acum..ce credeti ca o sa se intample pt ca nu m am mai confruntat cu o asemenea situatie pana acum
din cate am mai citit si pe alte forumuri am inteles ca,colegul meu o sa aiba dosar penal..si ca se poate sa mai fim chematii(cel putin el aproape sigur)..avand in vedere ca,chiar nu am nici o legatura cu cea ce s a intamplat pot pati cv?Am inteles totodata ca am putea fi chemati de procuror..acest lucru necesita insotirea de catre un parinte?
@cyan
Data post: Sambata, 4 Ianuarie 2014, 18:57
Un parinte si un avocat.
@ fursecu
Data post: Sambata, 4 Ianuarie 2014, 18:59
da asta in cazul colegului meu care a fost gasit cu asa cv..dar in cazul meu care am fost martor?
politistii imi spuneau ca nu o sa afle parintii
cyan
Data post: Sambata, 4 Ianuarie 2014, 19:19 :
Si martorii au nevoie de asistenta juridica iar in cazul minorilor este chiar obligatorie.
politistii imi spuneau ca nu o sa afle parintii
Si marmota invelea ciocolata! ;)