avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor posesie marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor posesie marijuana

Recent un prieten a fost prins cu o cantitate foarte mica de marijuana,sub 0,5,si din pacate politia ne-a gasit fix cand isi rula tigara...am fost la sectie ,am dat declaratie..eu in calitate de martor,mi a luat si numarul de telefon(nu am inteles de ce?).Precizez, ca tipul a spus numele aluia de la care a cumparat si zic eu ca a cooperat.Mie mi a zs ca nu afla nimic parintii, si ca ma ajuta ,ca sunt martor daca cooperez.Ce credeti ca o sa se intaple..ne mai cheama la sectie..ia colegu amenda?
Cel mai recent răspuns: JohnSmith123 , utilizator 14:00, 4 Mai 2015
Buna ziua, ma aflu si eu intr-o situatie similara insa eu am fost prins doar cu o tigare in care nu ar fi avut cum sa fie mai mult de 0.10 grame. Am fost la circa unde am dat declaratie ca este pentru consum propriu si ca am procurat-o de la un individ pe care nu il cunosc intr-un pub. Este posibil sa mearga mai departe cazul avand in vedere cantitatea practic nesemnificativa cu care am fost prins? Mentionez ca sunt major si este prima abatere.. Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins fumand marijuana Crsc123 Crsc123 Salut am fost prin de poliție eu împreună cu prietenii mei ca am fumat marijuana eu aveam o tigara care conținea in ea in jur de 0.30 0.40g de marijuana si ... (vezi toată discuția)
Chemat de procuror in urma consumului de cannabis pgmforever pgmforever Buna ziua. Am o problema intr-un domeniu in care nu sunt documentat suficient, asadar va cer ajutorul dvs. In urma cu 5 luni am fost prins de doi ... (vezi toată discuția)
Marijuana bogdan12x bogdan12x Am fost prins in luna mai cu un sfert de tigara cu marijuana in ea. Am fost dus la sectie sa dau o declaratie dar fiind foarte stresat de ce se intampla si ... (vezi toată discuția)