avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost prins fumand marijuana
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost prins fumand marijuana

Salut am fost prin de poliție eu împreună cu prietenii mei ca am fumat marijuana eu aveam o tigara care conținea in ea in jur de 0.30 0.40g de marijuana si prietenul meu la fel avea aceeași cantitate in tigareta lui doar ca el la secție a fost prin cu inca 0.30 0.40 g având pe el am fost 4 persoane pe celelalte două nu au fost găsite nimic eu am avut decat tigareta mea am declarat că sunt consumator partea urâtă este ca eu am 19 ani prietenul meu 17 si celelalte 2 persoane 17 si 18 ani eu pot sa intru la pușcărie pentru aceasta cantitate tin sa mentionez ca prietenul meu a declarat a fost singur si a cumpărat "iarba" eu am spus pe declaratie ca sunt consumator si ca nu stiu sa prepar aceste tigari si ca nu ma ocup cand vinderea lor sau cumpararea lor ce pot sa pățesc chiar nu vreau sa imi pateze cazierul sau sa intru la pușcărie...
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2019
Crsc123, utilizator
Nu poti scapa de cazier in aceasta situatie , pedeapsa o va stabili instanta in functie de circumstante . Faptele sunt savarsite impreuna cu un minor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil ... tps351 tps351 Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil in vama veche ruland un joint care continea 0.8 grame de marijuana. Eram impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)
Posesie de marijuana Intrerupt Intrerupt Buna ziua! Zilele trecute,un prieten de-al meu a fost prins cu marijuana asupra lui;cantitatea este foatre mica,cel mult 0.3 grame si acum ar urma sa fie pus ... (vezi toată discuția)
Prinsi cu marijuana robert8999 robert8999 Am fost 8 persoane prinse in parc cu aprox 35 g de marijuana de catre politia locala sector 4 de unde am fost dusi la sectia de politie iar apoi la antidrog ... (vezi toată discuția)