avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata datorie catre firma radiata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata datorie catre firma radiata

Buna ziua,
Pentru a obtine reabilitarea este necesara hotararea judecatoreasca , dovada platii prejudiciului, a cheltuielilor de judecata si a despagubirilor civile. Prejudiciul si cheltuielile au fost achitate, dar nu am achitat si despagubirile civile stabilite de instanta. In momentul actual firma catre care trebuie sa achit despagubirile civile este radiata din anul 2007. Nu pot achita despagubirile catre firma prejudiciata intrucat aceasta este radiata.Cui trebuie sa-i achit aceste despagubiri ca sa am dovada ce-mi este necesa la instanta pentru reabilitare Ce solutii am pentru a prezenta in fata instantei dovada achitarii despagubirilor civile?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 17:34, 13 Aprilie 2014
Daca chiar vreti sa plati despagubirile, vedeti la ORC cum s-a facut lichidarea si radierea firmei si observati ce s-a petrecut cu patrimoniul firmei la lichidare.
Daca soldul final s-a incasat de o persoana fizica/juridica, de bugetul de stat, etc. si daca au ramas debite neacoperite.
Dupa ce studiati cele de mai sus, puteti decide in consecinta.
Daca vreti ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cu probleme - despagubiri civile Anida  Murat Anida Murat Buna ziua! Rog colegii cu mai multa experinta sa ma indrume... Am un dosar care are ca obiect reabilitarea judecatoreasca. Toate conditiile sunt indeplinite ... (vezi toată discuția)
Radiere georgelgica georgelgica Care este differenta intre radierea ca urmare a dizolvarii si radierea ca urmare a incetarii activitatii? (vezi toată discuția)
Reabilitarea BRICHETATKD BRICHETATKD CUM TREBUIE SA PROCEDEZ , SA FIU REABILITAT ? ? ce acte imi trebuiesc , si unde trebuiesc depuse ? ... (vezi toată discuția)