avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Factura la marfa din Ungaria
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Factura la marfa din Ungaria

Buna Ziua!
sant persoana fizica autorizata(comert cu legume -fructe)si am achizitionat din Ungaria marfa pe baza de factura fiscala.
intrebarea mea este:la inregistrarea in contabilitate este nevoie de traducerea ei in limba romana? mentionez ca nu sant platitor de tva, am platit marfa pe loc la furnizor!
Cel mai recent răspuns: hds_liviu , utilizator 20:46, 16 Aprilie 2014
Nu este nevoie de traducere, facturile (si contractele) se traduc doar la cererea celor care va verifica.
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc!=D>
Inregistrare in roi doar daca achizitiile depasesc 34.000 de lei pe an.
ok
multumesc!
nu ma incadrez..!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in roi - neplatitor de tva Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, Daca societatea nu este inregistrata ca platitor de TVA, dar intentoneaza sa achizitioneze din UE bunuri pentru revanzare - unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Marfa ungaria bogdana125 bogdana125 Buna ziua, am si eu o intrebare si sper ca ma puteti ajuta cat mai repede.Am o Intreprindere Familiala neplatitoare de TVA si as vrea sa achizitionez legume si ... (vezi toată discuția)
Documente necesare Moruki Moruki Sunt persoană fizică autorizată neplătitoare de TVA. Vreau să achiziţionez marfă din Ungaria (legume, fructe), atât de la producători căt şi de la ... (vezi toată discuția)