avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

in cat timp de la depunerea actelor se primeste indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:56, 16 Aprilie 2014
Conf art 14 alin 3 OUG 111/2010 cererile se soluţionează în termen de 15 zile lucrătoare de la data înregistrării la agenţia teritorială, prin decizie de admitere sau, după caz, de respingere, emisă de directorul executiv.
(4) Decizia prevăzută la alin. (3) se comunică solicitantului în termen de 5 zile lucrătoare de la data emiterii.

In concluzie dureaza cam o luna.
k. multumesc de informatie. am depus hartiile in 24.01.14, nu am primit nici un raspuns si nici banii nu au intrat in cont pana acum. unde pot sa ma interesez care este situatia ? ms
Puteti sa intrebati, la telefon sau prin e-mail, la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) cea care aproba si plateste indemnizatia pentru concediu crestere copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil avezoc avezoc buna ziua exitsa o lege/ordin etc prin care indemnizatia de crestere a copilului se plateste in maxim 3 luni de la depunerea dosarului? multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil violetafratila violetafratila buna ziua.am si eu o intrebare.sotul meu a depus dosarul pentru pentru indemnizatie crestere copil luna trecuta(inceputul lunii martie).fetita este nascuta in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil OTILIA81 OTILIA81 Stima si respect tuturor.Sunt o mamica recent inscrisa pe acest forum si caut raspunsul la mai multe intrebari \\"PT CA ACEI FUNCTIONARI CARE NORMAL AR TREBUI ... (vezi toată discuția)