am o problema va rog daca ma poate ajuta cineva
august2007-1noiembrie2008 lucrat la o firma cu carte de munca8ore (dat afara pt reducere personal-criza)nu mi am mai depus dosar de somaj ca nu stiam ca pot beneficia am aflat ulterior cand mi am facut deja carte de munca la noul job
noiembrie prezent lucrat la alta firma dar contract de munca am doar din martie adica vreo 2 luni -acum din nou dat afara pt reducere personal-criza . imi poate spune cineva daca pot beneficia de somaj avand in vedere ca am o gaura in cartea de munca de cateva luni? VA MULTUMESC MULT a si preavizul ar trebui sa fie de 20 zile nu? nu am semnat inca actele si sa stiu ce semnez acolo ...
1AUGUST2007-15NOIEMBRIE2008 CONTRACT PRIMA FIRMA(DE ASTEA SUNT SIGUR)
27FEB1MARTIE(NU MAI STIU EXACT DATA DAR IN INTERVALUL ASTA AM SEMNAT CONTRACTUL CA MI EXPIRAU CELE3 LUNI DE PROBA)-PREZENT (INCA NU AM SEMNAT DECIZIA) MULTUMESC
Da, veti beneficia de indemnizatie de somaj. Dar explicati-mi ceva: la ce va referiti cand scrieti ca vi s-a incheiat contract individual de munca dupa expirarea celor 3 luni de proba?? Dvs trebuia sa fiti angajat incepand cu prima zi in care ati lucrat la acest angajator. Perioada de proba se inscrie in contractul individual de munca!
DA ..TEORETIC SE INSCRIE DAR STITI CUM SUNT MAJORITATEA FIRMELOR CARE TREC SALARIU MINIM IN CARTE SI LUNILE DE PROBA NETRECUTE PT CARE SE TRAGE PE ANGAJAT TOCMAI PT A NU PLATI LA STAT SI A CRESTE PROFITUL PERSONAL...PT PERIOADA DE PROBA NU AM SEMNAT NIMIC AM SEMNAT DIRECT CONTRACTUL CU DATA ANGAJARII ATAT NIMIC DIN URMA...CE AS FI PUTUT COMENTA AVAND IN VEDERE SITUATIA?....