avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... c.m.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

c.m.

contractul a fost semnat pe 3 luni si ce pot face mai departe in afara de demisie mai exista alta solutie?
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2009
manuelaaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: manuelaaa , utilizator 17:16, 10 Iulie 2009
Demisia nu va dreptul la somaj!
pe perioada concediului medical angajatorul nu are voie sa va concedieze.
Contractul de munca pe ce perioada a fost incheiat?

editat:
ce v-am spus eu sa apasati pe "raspunde " sia sa scrieti ce mai aveti de scris in alt mesaj, acum ca l-ati sters pe cel initial si ati lasat doar editarea ulterioara ceilalti nu mai inteleg situatia.

Deci,
daca aveti contract pe 3 luni sia cum sunteti in medical, ramaneti in medical cat mai aveti apoi reveniti la servici si continuati activitatea pana va expira cele 3 luni.
Desigur ati anuntat ajofm ca ati incheiat contract pe perioada determinata.
Dupa expirare, veti face cerere de reluare in plata a somajului in baza aceluiasi dosar.

Important: nu va dati demisia sau nu pecati la cererea dvs pentru ca nu mai veti primi somajul.
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
pe 3luni ce pot face mai departe mai exista alta solutie?
acum inteleg ca sunteti in medical. Cand va expira contractul de munca?

cititi ce v-am scris mai sus.
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
angajarea a fost facuta pe 02.07.2009
deci aveti contract din 02.07.2009 pana in 02.10.2009,
stati acum in medical cat aveti si apoi reluati activitatea pana se fac cele 3 luni
Angajatorul v-ar fi putut desface contractul de munca in perioada de proba (acest articol va dadaea dreptuil la somaj), dar inteleg ca a trecut aceasta perioada.
Deci nu va dati demisia, lucrati cele 3 luni si apoi veti relua somajul.

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de indemnizatie de somaj? kosty_bancila kosty_bancila Am si eu o intrebare sunt angajat la o firma de paza de un an de zile si pana acum eram 3 angajati in acel loc acum patronul a hotarat sa ramana doar 2 din ... (vezi toată discuția)
Poate fi obligat un angajat să își dea demisia înainte de expirarea contractului? crysthynna crysthynna Bună ziua! As dori un răspuns pentru următoarea situaţie : o persoană care este in șomaj, îl suspenda si se angajează la un supermarket cu contract ... (vezi toată discuția)
Somaj? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as avea o problema si anume:sunt angajata la o firma din 15.08.2008 si pana in prezent,am fost luata din somaj,dupa terminarea facultatii.Acum am ... (vezi toată discuția)