in conditiile in care se lucreaza dupa programul 12 ore de zi cu 24 ore liber, 12 ore noapte cu 48 ore liber si iesi practic din tura de noapte deci ai avea 48 de ore liber cum se intra in concediu ? dupa 24 ore de la iesirea din tura sau dupa efectuarea celor 48 de ore libere ? Mentionez ca se lucra non stop deci nu afecteaza sambata - duminica.
pai tocmai asta era ideea ! daca am 48 de ore liber pana la intrarea intr-o noua tura nu ar trebui sa intru de abia atunci in concediu beneficiind de cele 48 de ore care eram liber oricum si fara concediu ! adica avand program non stop sa intru in concediu din ziua in care trebuia sa intru la servici. de la firma s-a impus ca de la iesirea din tura sa am 24 de ore liber si dupa sa intru in concediu. nu mi se pare normal neavand program normal ?
programul nu e cel obisnuit de 8 ore in 5 zile lucratoare. e de 12 cu 24, 12 cu 48 ! deci ar trebui sa stau 48. cei cu program normal ies vineri de la servici si pleaca luni in concediu nu ?
Zile concediu
LuciaKD
Lucrez 12/24...12/48....Daca vreau sa mi iau concediu de odihna dupa tura de noapte...nu imi mai da acele 48 de ore libere....adica mi le baga ca zile de ... (vezi toată discuția)