avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile concediu

Lucrez 12/24...12/48....Daca vreau sa mi iau concediu de odihna dupa tura de noapte...nu imi mai da acele 48 de ore libere....adica mi le baga ca zile de concediu...este legal ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 23 Mai 2018
Este corect, intrucat dvs solicitati CO, imediat dupa iesirea din tura. De ce nu solicitati CO , dupa expirarea repausului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa zi de repaus, va rog sa-mi spuneti daca este legal ca angajatorul ... andrei-bogdan andrei-bogdan Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca angajatorul sa imi impuna sa imi iau concediu de odihna doar dupa o zi de repaus.Adica eu lucrez 12/ 24, ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu program lucru 12/24 12/48 crysty90 crysty90 buna ziua. lucrez la o firma de paza cu programul 12/24 12/48, contract de munca individual. mai am de luat 14 zile de concediu de odihna. cum se ... (vezi toată discuția)
Intrare in concediu ovidiu2406 ovidiu2406 in conditiile in care se lucreaza dupa programul 12 ore de zi cu 24 ore liber, 12 ore noapte cu 48 ore liber si iesi practic din tura de noapte deci ai avea 48 ... (vezi toată discuția)