avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna dupa zi de repaus, Va rog sa-mi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna dupa zi de repaus, Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca angajatorul ...

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca angajatorul sa imi impuna sa imi iau concediu de odihna doar dupa o zi de repaus.Adica eu lucrez 12/ 24, 12/48. Ca si exemplu luni 12 ore de zi,marti intru in tura de noapte si ies miercuri dimineata,4 ore marti si 8 miercuri,joi este liber urmand sa intru din nou in tura vineri de zi,sambata de noapte si tot asa.
Cei de la hr ne-au informat ca se poate intre in co doar dupa ziua de reapus iar eu am nevoie sa intru imediat dupa tura de zi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:40, 14 Februarie 2024
Se poate intra in CO , dupa tura...doar se se va suprapune cu ziua de repaus.
Noua ne-au spus ca doar dupa liber se poate intra in concediu,adica dupa tura de zi de 12 ore trebuie o zi libera si dupa concediu.
Sa va arate si baza legala a ceea ce v-a spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,daca lucrezi in ture 12/24-12/48 iar ultima tura fiind ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,daca lucrezi in ture 12/24-12/48 iar ultima tura fiind vineri noapte 14 aprilie,si duminica si luni este zi libera pentru toata lumea din firma,este ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la ture de 12 ore CosminPreda CosminPreda Buna seara. La firma unde muncesc se lucreaza in ture respectiv 12/24 si 12/48.. In situatia in care imi iau 2 ture libere mi se opresc 3 zile din concediul de ... (vezi toată discuția)
Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)