Va rog sa-mi acordati suport la urmatoarea pb:sunt admin intr-un SRL si asociat cu 50%.Asociatul meu mi-a facut plangere penala pt ca prin asa zise acte de dispozitie am deposedat societatea de o casa de marcat de 580 lei (banii intrand in societate ,nu in buzunarul meu si ma mai acuza pe mine ca o alta societate care ne daduse in comodat un spatiu ne-a notificat sa il parasim (cf contract)#-o.Politistul de la cercetari prealabile ii da dreptate si ma trimite la parchet cu propunere de incepere up conform art 275 alin (1) pentru incadrarea in art 144 ind 3 din legea 31/1990 rev si rep.#-o#-o.Eu am citit foarte bine legea societatilor comerciale si stiu ca art 144 ind 3 se refera la administrarea societatilor pe actiuni in sistem unitar ,deci noi administrand o societate cu rasp limitata nu ne putem incadra intr_un articol despre o alta forma de organizare ,mai ales ca art 197(4) specifica neaplicarea art pt societatile pe actiuni la srl-uri.Acum ce e de facut ?Am facut o intampinare documentata la procuror pt ca mine nu m-a solicitat nimeni,nu mi-a sosit corespondenta,am dat o simpla declaratie la politist care sustinea ca e o bagatela,ca nu are rost sa chem avocatul...dupa care mi-a facut propunerea de up.ATENTIE NU FACETI CA MINE-la declaratii se merge NUMAI cu avocat !!! Va rog pareri daca procurorul vazand ca nu ne incadram in articolul incriminant ca forma de organizare poate da direct nup sau poate sa insiste cu prostia politistului care nu a citit bine legea.Multumesc anticipat.