avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De unde imi ridic permisul suspendat in alta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De unde imi ridic permisul suspendat in alta localitate?

Buna seara. Am contestat in instanta un proces verbal de contraventie cu sanctiunea suspendarii dreptului de a conduce pe o perioada de 30 de zile (abuziva dupa parerea mea) si nu stiu cum sa procedez sa intru in posesia lui pana la finalizarea procesului. Ma duc la judecatoria respectiva din judetul respectiv (Braila), localitatea respectiva (Faurei) sau la politia (Braila) sau la politia Ianca de unde era echipajul care a intocmit procesul verbal? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: spinoglu , utilizator 08:17, 30 August 2018
Contestatia am facut-o, am mentionat judecarea in lipsa, martori nu am nici eu, nici ei...Am trecut obiectiuni pe procesul verbal. Chiar a fost abuziv si pe filmarea video se vede acest lucru. Va multumesc.
"Daca sunteti din alta localitate permisul se retine nu mai mult de 15 zile la politia care l-a ridicat si apoi se trimite politiei care l-a emis."

Adica, daca eu am buletin de Braila, permisul meu este emis in Timisoara, iar amenda am primit-o in Satu-Mare, dupa expirarea perioadei de suspendare ma duc si imi recuperez permisul din Timisoara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere permis suspendat kodove kodove Buna ziua! Pe data de 31.03.15 mi-a fost suspendat permisul de conducere in judetul Caras-Severin. Nu am semnat procesul verbal pe loc, astfel nu mi la inmanat ... (vezi toată discuția)
Permis retinut 30 zile Brezae Brezae Din pacate problema mea este in urmatorul fel: deplasandu-ma catre localitatea Slobozia, jud. Ialomita, intr-o comuna, in zona de actiune a indicatorului ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv de contraventie din alta localitate mihaidragos mihaidragos Buna ziua, am fost sanctionat abuziv de catre un agent din Jud. OLT si vreau sa contest PV. Stiu ca trebuie depusa la Judecatoria Corabia. Ce nu stiu este cum ... (vezi toată discuția)