avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... infractiuni de serviciu prevazute in legi speciale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

infractiuni de serviciu prevazute in legi speciale

Ma puteti ajuta va rog cu exemple de infractiuni de serviciu prevazute in legi speciale? Multumesc.
Veți găsi în Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție și Infractiuni in legatura directa cu infractiunile de coruptie.
Ar mai fi și Legea 161/2003, actualizată .
Și se poate să mai găsiți, însă majoritatea au suferit modificări .
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr.78/2000 art 17 abrogat andracristea andracristea As dori sa stiu daca a fost abrogat art.17 c din legea nr.78/2000 si daca da, unde as putea sa gasesc informatii despre asta??? (vezi toată discuția)
Subventii apia marynaradu@yahoo.com marynaradu@yahoo.com In urma decesului tatalui meu, in anul 2008, am mostenit cateva hectare de pamant. Anul acesta m-am dus sa ma inscriu la Apia si acolo am aflat ca vecinul meu ... (vezi toată discuția)
Crima organizata Bawer Bawer Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o bibliografie pentru efectuarea unei lucrari despre crima organizata. din pacate crima organizata nu este definita de ... (vezi toată discuția)