Am castigat un imobil la o licitatie pentru executare silita.In procesul de adjudecare are suprafata de 90mp.S-a facut predarea primirea pentru acea suprafata.Cand am facut cadastrul a iesit la masuratoare o suprafata mai mica,respectiv 64mp.Eu am achitat un pret , stabilit pentru suprafata de de 90mp.Imi pot recupera banii pentru diferenta de suprafata?
Societatea al carei spatiu(imobil) a fost scos la licitatie a avut declarat si inregistrat in contabilitate tot suprafata de 90mp, cat am adjudecat.
Nu a existat la dosarul de adjudecare extras de carte funciara ?
Cand a fost evaluat bunul imobil dedus executari,evaluatorul nu a executat schita,masuratori in care sa precizeze suprafata la fata locului ?
Evaluatorul nu a avut acces in interiorul cladirii, suprafata a fost luata din declaratiile existente la dosarul fiscal al societatii.La cadastru a fost inregistrat procesul verbal de sechestru pus de creditor, sechestru conform declaratiilor fiscale ale debitoarei.
Societatea nu a avut carte funciara.
Actul de adjudecare
ionica99
Am participat de curand la o licitatie pentru un apartament care a fost scos la licitatie pentru neplata datoriilor catre asociatia de proprietari in urma unei ... (vezi toată discuția)