avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... imobil castigat la licitatie executare silita
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

imobil castigat la licitatie executare silita

Am castigat un imobil la o licitatie pentru executare silita.In procesul de adjudecare are suprafata de 90mp.S-a facut predarea primirea pentru acea suprafata.Cand am facut cadastrul a iesit la masuratoare o suprafata mai mica,respectiv 64mp.Eu am achitat un pret , stabilit pentru suprafata de de 90mp.Imi pot recupera banii pentru diferenta de suprafata?
Societatea al carei spatiu(imobil) a fost scos la licitatie a avut declarat si inregistrat in contabilitate tot suprafata de 90mp, cat am adjudecat.
Cel mai recent răspuns: elenacapricorn , utilizator 11:22, 16 Aprilie 2014
Nu a existat la dosarul de adjudecare extras de carte funciara ?
Cand a fost evaluat bunul imobil dedus executari,evaluatorul nu a executat schita,masuratori in care sa precizeze suprafata la fata locului ?
Scuze , dar trebuie sa va spun: Se pare ca ati licitat legata la ochi.
Evaluatorul nu a avut acces in interiorul cladirii, suprafata a fost luata din declaratiile existente la dosarul fiscal al societatii.La cadastru a fost inregistrat procesul verbal de sechestru pus de creditor, sechestru conform declaratiilor fiscale ale debitoarei.
Societatea nu a avut carte funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari referitoare la o licitatie la executor judecatoresc omisi omisi Buna seara. Vreau sa cumpar un imobil casa + teren dat in executare la executor judecatoresc de catre o banca. Pretul actual este mai mic cu 25% fata de ... (vezi toată discuția)
Cumparand un imobil de la un executor judecatoresc care este procedura de achizitie???si in cat timp se finalizeaza contractul de vanzare comparare??ce suma se plateste la executor ca onorariu?? Nicola2008 Nicola2008 Buna seara Ad dori sa achizitionez un imobil prin licitatie judiciara sau direct de la un executor. Care este procedura si cat timp dureaza actele de ... (vezi toată discuția)
Actul de adjudecare ionica99 ionica99 Am participat de curand la o licitatie pentru un apartament care a fost scos la licitatie pentru neplata datoriilor catre asociatia de proprietari in urma unei ... (vezi toată discuția)