avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Activitate de intermediere asigurari online
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Activitate de intermediere asigurari online

Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati referitor la urmatoarea situatie:
Intentionez sa deschid o societate, cu obiect de activitatea principal, consultanta, CAEN 7022. In acelasi timp, as vrea sa intermediez produse de tip asigurari, iar pentru aceasta imi e necesar, colaborand cu un broker autorizat de asigurari. Mentionez ca, in calitate de administrator al societatii detin certificate IMA si cod RAF, atat la sediul societatii, cat si online.
Intrebari:
1. Ce tip de contract pot incheia cu brokerul de asigurari pentru a face vanzari prin firma mea?
2. E necesar sa fiu inregistrat cu cod RAJ pentru a face intermedierea de asigurari prin firma mea (ca asistent in brokeraj in asigurari) in mediul online si offline?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Asistent in brokeraj : raj sau raf TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare Buna ziua, Doresc sa imi deschid o microintreprindere ( SRL ) avand ca obiect de activitate intermedierea in brokeraj Cod CAEN 6622. Eu posed conform ... (vezi toată discuția)
Broker de asigurari / sau firma de brokeraj in asigurari dmdaniel dmdaniel Buna seara, As dori sa fac asigurari de mai multe tipuri (RCA, CASCO, LOCUINTE, DE SANATATE, DE VIATA, OBLIGATORII si altele) pentru mai multe societati de ... (vezi toată discuția)
Intermediar in asigurari OanaBocancea OanaBocancea Buna ziua, Dorim sa devenim intermediari in asigurari si am inteles ca ne trebuie sa fim inregistrati in RAJ (coduri 6621 si 6622)? Nu stiu exact despre ce ... (vezi toată discuția)