avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit

buna ziua , am cumparat o locuinta in 2008 nu am depus actele sa o iau in evidenta la impozit ,acum as dori sa o inregistrez . ...mam casatorit si sotul meu este cu contract de chirie la anl si eu cu act aditional , acum se reinnoiesc contractele , daca eu apar cu numele de domnisoara cu locuinta este posibil sa nu mai prelungeasca contractul de chirie la anl?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 01:39, 16 Aprilie 2014
Dvs trebuie sa declarati locuinta pe care ati cumparat-o si veti plati impozit pe ultimii 5 ani si majorari de intarzire.
Cred ca pot fi probleme legate si de faptul ca a beneficiat de o locuinta A.N.L., fiind si proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate considera ca are proprietati? liliana_grebanus liliana_grebanus Administratorul unei firme si asociat unic la acea firma poate fi considerat proprietarul unui imobil cumparat pe firma? Daca sotul meu are o firma, al carei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! Înainte de căsătorie am intrat într-un proces ... Madalina.m.o Madalina.m.o Buna ziua! Înainte de căsătorie am intrat într-un proces de executare silită cu un ifn, pentru ca nu am mai putut achita împrumutul. La momentul actual, ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu dizabilitati pot obtine locuinta anl? pot inscrie auto pe numele lor? marian_26 marian_26 Opersoana cu handicap gradul al-II-lea (epilepsie) ii poate inscrie o alta persoana o masina pe numele pedrsoanei bolnave care are un ajutor de 234 lei si daca ... (vezi toată discuția)