avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme vama
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme vama

Buna ziua,

Am si eu o rugaminte la dvs. si anume:

Eu imi cumpar de 3-4 ani tot ce am nevoie de pe Ebay ( haine, incaltaminte,etc) si nu am avut niciodata probleme la vama sau mai nou la posta. de cateva luni m-am mutat in Constanta si azi am primit 2 pachetele din cele 19 achizitionate in ultima luna. La Posta din constanta ( vama) am fost dusa intr-o alta camera unde era un domn, acesta ma pus sa desfac pachetele si a inceput sirul de intrebari. Domnul mi- facut morala sa ma ocup de copil nu sa stau in oglinda si sa imi cumpar oja de ebay,mi-a cerut platile facute pe paypall ( le aveam). Dupa teoria si morala inghitita ceva timp imi spune ca sunt primele si ultimele pachete pe care le mai pot ridica, va rog sa ma credeti ca mi-a stat inima ( eu inca mai am de primit iteme), am intrebat de ce?/ In bucuresti nu am avut nicodata probleme de genul asta. domnul vames a ridicat vocea si mi-a zis ca aici nu este Bucuresti si nu il intereseaza ce era acolo, ca aici este VAMA si daca stiu ce inseamna aia?? Sincera sa fiu m-am speriat imi doream doar produsele si nici nu stiu ce inseamna vama si daca au dreptul sa imi opreasca pachetele cumparate de ebay pentru care mai platesc si shipping.
Va rog ajutati-ma in aceasta problema pentru ca nu stiu unde sa caut, in ce lege, articol. Au dreptul sa ma intimideze si sa nu imi de-a pachetele?? Eu nu cumpar aceste produse in cantitati mari sa fac comert, totul este cumparat pentru mine si familia mea deoarece aici in tara au pretul poate si de 10 ori mai mare decat ebay, de aceea prefer acest site.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: thad92 , utilizator 20:20, 15 Aprilie 2014
domnu' vameș s-a cocoșit. o fi trebuit să muncească fără să-i pice ceva.
puteți să îi faceți plângere pentru abuz în serviciu.
era bine daca eram inspirata si inregistram toata discutia..........
oricum se poate declansa o ancheta. nu lasati treburile asa. incurajati astfel de comportamente si abuzuri daca nu sesizati autoritatile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet extern oprit la vama Raluca Denise Raluca Denise Buna seara, Am primit un colet extern, din Rusia. Continutul: oje. Am fost la oficiul postal nr. 5, iar doamna de acolo mi-a sfasiat in fata ambalajul si ... (vezi toată discuția)
Colet din china cu bunuri suspecte de contrafacere darkynok darkynok Buna ziua. Acum 2luni am facut o comanda in China si am importat piese pentru telefon ORIGINALE , expeditorul mi-a confirmat ca toate produsele sunt ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)