avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi copil adoptat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi copil adoptat

sunt un copil infiat si as dorii sa stiu daca tatal meu vrea sa vanda casa sau vreun al bun poate sa o faca fara acordul meu? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 00:02, 16 Aprilie 2014
dacă el e proprietarul imobilului sau bunului respectiv, poate să facă ce vrea cu el.
(atâta vreme cât nu e grevat de vreo sarcină restrictivă)
nu ati pomenit nimic de mama . daca mama a decedat trebuie dezbatuta succesiunea unde veti avea si dumneavoastra cota de maostenire .
sau poate nu o să aibă nimic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune xetiv xetiv Buna ziua!As dori sa va prezint situatia in care ma aflu: parintii mei au construit o casa pe terenul tatalui meu.Impreuna au avut doi copii,plus unul al mamei ... (vezi toată discuția)
Succesiune pysycutzacuochiverzi pysycutzacuochiverzi Buna seara! As dori sa ma îndrumați într-o problema,tatăl meu a decedat anul trecut,am rămas eu împreună cu sora si mama noastră. Acum mama noastra ... (vezi toată discuția)
Mostenire chic36 chic36 Tatal meu a decedat acum un an mama fiind in viata . Suntem trei fratii, mama mea doreste sa mi lase mie partea ei de casa . Dupa decesul tatalui nu sa facut ... (vezi toată discuția)