avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Admisibilitate cerere .
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Admisibilitate cerere .

Se considera din punctual dumneavoastra de vedere admisibila o cerere in care am sa va dscriu speta in rindurile de mai jos .
Am avut o cerere in care am intodus mai multe capete de cerere,printre ele si urmatoarele:
1. Sa fie obligata pirita la plata orelor lucrate in conditiile art 137,alin 4 si 5 din codul muncii pentru perioada ianuarie -mai 2012.
2. Sa fie obligata pirita la plata drepturilor salariale pentru luna iunie - decembrie 2012
Instanta de fond obliga pirita la plata a 170 ore suplimentare in conditiile art 123 CM pentru anul 2012 .
In respective sentinta nu se regaseste nici o afirmatie din care sa reiasa ca instant de fond daca a admis sau daca a respins capatul de cerere privind munca in zilele de sambata si duminica.
Ar fi admisibila o noua cerere de chemare in judecata in ceea ce privesc orele lucrate sambata si duminica in baza art 137 alin 4 si 5 din CM?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:53, 16 Aprilie 2014
daca instanta nu s-a pronuntat pe un capat de cerere, puteti ataca hotararea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 114 vs 137 alin 4 si 5 din cm .putere de lucru judecat. FRD FRD Am depus o actiune cu 2 capete de cerere.Primul capat am cerut plata orelor lucrate in conditiile dispuse de art 137 al 4 si 5 din CM ptr anul 2012 iar al ... (vezi toată discuția)
Speta: instanta a dat mai mult decat s-a cerut? law99 law99 Reclamanta X introduce cere de chemare in judecata impotriva societatii la care lucreaza.In cererea introductiva aparatorul acesteia trece capete de cerere ... (vezi toată discuția)
Salarizare sambata si duminica sanducatanas sanducatanas Daca un salariat lucreaza sambata sau duminica cum se recupereaza zilele libere? Multumesc. (vezi toată discuția)