avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Art 114 vs 137 alin 4 si 5 din CM .Putere de lucru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Art 114 vs 137 alin 4 si 5 din CM .Putere de lucru judecat.

Am depus o actiune cu 2 capete de cerere.Primul capat am cerut plata orelor lucrate in conditiile dispuse de art 137 al 4 si 5 din CM ptr anul 2012 iar al doilea capat plata orelor lucrate in conditiile art 123 .Instanta s-a pronuntat doar pe al doilea capat de cerere in sensul ca admite actiune in parte si in raport de prev. art 114 din CM va oblige soc.la plata a x orelucrate de reclamant.
Referitor la aprimul capat de cerere am considerat ca aceast instanata nu s-a pronuntat sub nici o forma si am depus o alta actiune cu acest capat de cerere .
Cu siguranta societatea va invoca putere de lucru judecat .Se poate considera ca art 137 la4si 5 are vreo legatura cu art 114 din CM sau vorbim de 2 art distincte?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Admisibilitate cerere . FRD FRD Se considera din punctual dumneavoastra de vedere admisibila o cerere in care am sa va dscriu speta in rindurile de mai jos . Am avut o cerere in care am ... (vezi toată discuția)
Art 114 vs art 137 al 4si 5 FRD FRD Aceste 2 articole au legatura cu orele suplimentare ?Spre exemplu in cazul articolului 137 al 4 si 5 daca se acorda repaus cumulat de 4 zile dupa 10 zile ... (vezi toată discuția)
Ma obliga sa lucrez si sambata ady_adrian ady_adrian Lucrez la o companie multinationala. Lucrul se desfasoara in 3 schimburi de Luni pana Vineri. In unele cazuri venim si sambata orele fiind platite dublu, DAR ... (vezi toată discuția)