avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum pot face rost de autorizatie - artist vizual
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum pot face rost de autorizatie - artist vizual

Buna ziua. Am talent la desen (portrete, peisaje) si as dori sa imi deschid o mica afacere din asta. Am inteles ca trebuie PFA pentru asta. Insa am nevoie si de autorizatie. Nu am realizat studii superioare, am invatat singur sa desenez/pictez.

Intrebarea mea e: Cum pot face rost de autorizatie sa-mi pot practica talentul si sa realizez un venit legal? Cursuri de calificare nu am gasit in domeniul acesta; iar o facultate de 3 sau 4 ani la ARTA e foarte mult timp si bani. Este vreo alta solutie de a face rost de autorizatie?
Cel mai recent răspuns: seres_zoltan , utilizator 13:04, 23 Aprilie 2014
Da. Cand mergeti la O.R.C. sa va inregistrati ca P.F.A. o sa-i gasiti si pe cei ce va vor da diploma recunoscuta pentru a o face.

E de ras, daca nu ar fi de plans, dar aceasta e procedura si, fiti sigur, sunt si argumente ca sa nu se poata altfel.
Multumesc frumos dl Manea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la cariera de criminalist Adrianahoj Adrianahoj De mult timp am vrut sa inaintez in cariera de criminalist dar am niste nelamuriri, nestiind pe nimeni cu acest interes. Exista un program zilnic sau se ... (vezi toată discuția)
Functie alexandrudaniela alexandrudaniela Am o problema mai ciudata! Am o firma de proiectare in constructii. Doresc sa angajez un domn care este inginer dar mecanic nu constructor. Deci nu il pot ... (vezi toată discuția)
Carti importante care schimba opinia despre drept oliviamarcov oliviamarcov cursurile de psihologie judiciara schimba cu totul opinia despre DREPT, il completeaza, il fac mai "integru" mai riguros, si in acelasi timp mai tolerant, mai ... (vezi toată discuția)