avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare auto

Pasi necesari de urmat pt contestarea procesului verbal..Costuri necesare si consecinte daca pierd platesc cheltuieli de judecata ?...Motiv specificat parcare pe trotuar fara spatiu minim de un metru pt trecerea pietonilor . Platit taxa plus amenda
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 23:59, 16 Aprilie 2014
O sa va expun metoda pasilor necesari printr-un model de contestatie ce a fost conceput de domnul profesor avocat Gheorghe PIPEREA si a stat la baza castigarii unui proces.
Costurile vor fi minime la tribunal, daca nu va angajati avocat si faceti singur(a) toate demersurile necesare. Bine-nteles ca daca pierdeti va trebui sa platiti tot ceea ce va trebui platit, inclusiv cheltuielile de judecata. Va trebui sa adaptati modelul la situatia concreta a dumneavoastra.

Pasii de urmat si alte informatii utile le gasiti la adresa urmatoare :
[ link extern ]

[E suficient ca ati pus link-ul]
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oportunitatea depunerii unei plângeri împotriva unui proces verbal de contravenþie cristianrazvan88 cristianrazvan88 Buna ziua, astazi mi-a fost suspendat permisul de conducere si am fost amendat cu suma de 300 de lei cu posibilitatea de a plati 150 lei in 48 de ore, pentru ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare politia locala timisoara todoran13 todoran13 Am fost amendat cu 300 lei (jumatate din minimul de 600 lei) + taxa deblocare roata de 105 lei pentru parcare pe trotuar. Nu intru in detalii cum ca din ... (vezi toată discuția)
Ridicari autoturisme. pot castiga plangerile contraventionale? cristianstefanescu cristianstefanescu Buna ziua Astazi 2 masini mi-au fost ridicate, a mea si a pritenei mele, pe motiv de parcare pe trotuar in sectorul 6 pe str. Calea Apeductului in ... (vezi toată discuția)