avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contract de concesiune cu ADS, solicitare plata sume ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contract de concesiune cu ADS, solicitare plata sume retroactiv

Buna seara,
Problema mea este urmatoarea: sunt medic veterinar intro comuna din Romania si sunt concesionar al activitatilor veterinare din aceasta comuna. In anul 2007 am inceput activitatea si m am mutat in casa medicului veterinar din cadrul comunei. Casa medicului veterinar, dispensarul veterinar apartin Agentiei domeniilor Statului Bucuresti. In momentul in care am intrat in spatiu am facut numeroase adrese catre ADS prin care le solicitam sa mi faca contract de concesiune pe spatii insa mereu primeam ca raspuns faptul ca datorita vidului legislativ nu au cum sa faca acest lucru si ca va trebui sa astept pana va aparea legea. In anul 2013 legea a aparut si cei de la ADS mi au trimis o instiintare prin care sunt rugat sa ma prezint la sediul ADS Bucuresti pentru a semna contractul de concesiune, ( 6000 ron anual) dar,,,si aici e partea ciudata,,, sa le virez intrun cont dat de ei si suma de 36000 ron , contravaloarea folosirii spatiului din 2008 pana in 2013....desi eu nu am nici un contract semnat si nici un tarif asumat ... Este legal sa imi ceara aceste tarife daca eu nu am nici un contract cu ei si nu am fost instiintat dinainte( 2008..anul instalarii mele) despre valoarea acestor tarife?
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 06:48, 17 Aprilie 2014
Nu prea este normal si ar trebui sa discutati de comun acord termenii unui eventual contract.
Daca ati recunoscut folosirea spatiului va fi dificil. Oricum, ei nu pot cere plata pe 6 ani ci pe cel mult 3 ani si anul in curs, daca sunteti de acord. Ceea ce probabil nu veti face.
Daca nu, atunci, ar fi bine sa apelati la un specialist pe astfel de spete sa va insoteasca si sa va reprezinte interesele, drepturile dar si obligatiile in raporturile juridice cu A.D.S.B.
Succes !
La dosar exista un simplu proces verbal in care scrie ca stau in spatiu,,,dar din cate stiu eu acest proces verbal nu are valoare contractuala
Daca ati semnat acel proces verbal, probabil ca va conta, functie si de continutul acestuia.
Este greu sa facem supozitii pe ceva ce nu este delimitat concret contextual.
Probabil ca va trebui sa va intelegeti amiabil cu A.D.S.B. !
De preferat este (recomandabil) sa aveti pe cineva bine pregatit sa va ajute, reprezentandu-va interesele, cu atat mai mult cu cat este vorba de o suma destul de importanta care vi se cere.
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2014
Mihail_POPA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladirea ads-ului katap katap Sunt medic veterinar de libera practica iar sediul cabinetului este in dispensarul sanitar veterinar, o cladire ce apartine Agentiei Domeniilor Statului , ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere suprapus cu un contract de concesiune...ce trebuie facut? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez ? Primaria mi-a facut un contract de concesiune pe un spatiu cu o durata de 5 ani. Luna trecuta, fara ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)