avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avansare grad profesional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avansare grad profesional

Buna ziua.
O persoana lucreaza pe o functie cu studii medii. La finalizarea studiilor superioare a facut cerere de schimbare a incadrarii conform noilor studii absolvite.
Intrebare : Poate fi avansat in grad profesional doua trepte la termen scurt (cateva luni) motivat de faptul ca prima avansare se face ca urmare a indeplinirii conditiilor ca termen (3 ani)

Alte discuții în legătură

Studii superioare de lunga durata,incadrare intr-un nivel inferior ariana p. ariana p. Am 22 de ani vechime totala in munca din care 2,5 ani in invatamint.Am fost angajata prin concurs in functia de supraveghetor de noapte.As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
L115/2004 versus hot. 281 RCA64 RCA64 Pentru un salariat incadrat pe functie de referent (studii medii), cu o vechime in domeniu de peste 20 ani in contabilitate (in sistem bugetar) si licentiat ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului conform studiilor de licenta absolvite. simona_dumitrascu simona_dumitrascu Buna ziua! In prezent sunt laborant informatica I cu studii medii in cadrul unui liceu. In vara anului 2008, am absolvit studiile de licenta de 3 ani a ... (vezi toată discuția)