avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Participanti campanii/promotii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Participanti campanii/promotii

Buna ziua tuturor!
Ma poate ajuta cineva cu un temei legal in baza caruia angajatii si rudele/sotii acestora nu pot participa la campaniile/promotiile initiate de angajatorii lor? (excludem, bineinteles, concursurile/promotiile initate special pentru angajati :-) )
M-am uitat in Ordonanta 99/2000 privind comercializarea produselor, in legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, in Ordonanta 21/1992 privind protectia consumatorilor dar nu am gasit nimic expres reglementat.
Personal am ajuns la concluzia ca acest aspect este mentionat mai degraba considerente de credibilitate/imagine decat in baza unui temei legal...

Alte discuții în legătură

Promotie 2+1 gratis veselie veselie Va rog sa-mi spuneti care este baza legala pentru promotia 2+1 gratis (cumperi 3 produse si platesti doar 2). Din cauza vanzarilor foarte scazute, suntem ... (vezi toată discuția)
Acordul verbal - mod de a incheia un contract? Lolescu Lolescu Buna ziua, Beneficiez de serviciul de Internet (pachetul router + telefon fix) ale unei firme de telefonie mobila. Am vrut sa renunt la el pentru ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. este legală comercializarea unui produs cu pret diferit ... Mariusg7 Mariusg7 Buna ziua. Este legală comercializarea unui produs cu pret diferit în online fata de magazin fizic? Exista vreo reglementare în sensul asta? (vezi toată discuția)