avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Promotie 2+1 gratis
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Promotie 2+1 gratis

Va rog sa-mi spuneti care este baza legala pentru promotia 2+1 gratis (cumperi 3 produse si platesti doar 2). Din cauza vanzarilor foarte scazute, suntem nevoiti, pt. a evita falimentul, sa facem promotii dar, din ce am mai citit pe net, nu am reusit sa intelegem daca e legala sau nu promotia mai sus amintita si in ce baza s-ar putea face pentru a nu avea probleme cu garda financiara. M-am uitat prin vitrinele magazinelor din mall-uri dar, chiar daca sunt promotii, nu scrie nicaieri baza legala. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: OanaMKT , utilizator 13:30, 28 Ianuarie 2014
Este vorba de Ordonanta 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă.
Totusi
promotia 2+1 gratis
este gresit formulata.
Daca vreti sa formulati corect '' trei la pret de doua '', astfel se intelege faptul ca primiti 3 produse la pretul a 2 produse.
Cuvantul gratis trebuie scos din sintagma. Ce faceti daca iau produsul gratis si va las cu celelalte doua produse in magazin.
Il iau pentru faptul ca ati spus ( gratis ) deci nu-mi puteti cere bani pe el fiind gratis.
Trebuie sa mai cititi si Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2011
ContSters158230, utilizator
vedeti ca legea se refera la anumite luni din an.
Legat de cele de mai jos, care este temeiul legal pentru a putea vinde in promotie 1+ al doilea la 1/2 de pret ???
Va multumesc anticipat!

veselie a scris:

Va rog sa-mi spuneti care este baza legala pentru promotia 2+1 gratis (cumperi 3 produse si platesti doar 2). Din cauza vanzarilor foarte scazute, suntem nevoiti, pt. a evita falimentul, sa facem promotii dar, din ce am mai citit pe net, nu am reusit sa intelegem daca e legala sau nu promotia mai sus amintita si in ce baza s-ar putea face pentru a nu avea probleme cu garda financiara. M-am uitat prin vitrinele magazinelor din mall-uri dar, chiar daca sunt promotii, nu scrie nicaieri baza legala. Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participanti campanii/promotii MihaiPetru MihaiPetru Buna ziua tuturor! Ma poate ajuta cineva cu un temei legal in baza caruia angajatii si rudele/sotii acestora nu pot participa la campaniile/promotiile ... (vezi toată discuția)
Promotiile cu produse gratuite sunt interzize? Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Am auzit ca ar fi interzise promotiile de genul \"La cumpararea de 2 produse primesti unul gratuit\" de la intrarea in vigoarea a Legii nr. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. este legală comercializarea unui produs cu pret diferit ... Mariusg7 Mariusg7 Buna ziua. Este legală comercializarea unui produs cu pret diferit în online fata de magazin fizic? Exista vreo reglementare în sensul asta? (vezi toată discuția)