avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare P.F.A.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare P.F.A.

Buna ziua,

Doresc in curand sa infiintez un P.F.A. Cunosc cateva detalii, dar sunt novice in domeniu si as dori sa stiu care ar fi pasii de urmat in acest sens. Am intentia sa imi desfasor activitatea in comercializare cosmetice si as incepe asta intr-un stand micut dintr-o piata. Cui ar trebui sa ma adresez pt inchirierea unui astflel de stand, in asa fel incat ca totul sa fie legal. Ma sperie expesia =mafia pietelor=.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:52, 17 Aprilie 2014
Cu cei de la administratia pietelor trebuie sa luati legatura pentru inchiriere iar inregistrarea ca pfa o faceti la registrul comertului de care apartineti cu domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre pfa adina30iulia adina30iulia Buna seara.Am o nelamurire la care sper sa gasesc raspuns sigur ca circula o gramada de versiuni: sunt PFA de putin timp si inca nu stiu sigur ce ... (vezi toată discuția)
Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala mitdan67 mitdan67 am fost astazi la cameara de comert in intentia de a-mi deschide o I I .domeniul de activitate principal ar fi comert cu amanintul si mai precis as vrea sa ... (vezi toată discuția)