Toropal_Ionut a scris:
Sa stricat apometrul de apa rece de la baie si am hotarat impreuna cu administratorul sa le schimb.eu l-am schimbat am pus sigilii,iar acum imi cere un document de montare
Pai atunci cand ati hotarat impreuna cu administratorul sa schimbati apometrul, acesta v-a spus cumva ca nu aveti voie sa-l schimbati dumneavoastra?
Cred ca nu prea veti administrator ori nu ati stabilit clar ce trebuie sa faceti.
Spuneti ca ati schimbat apometrul si tot dumneavoastra ati pus sigilii!!! Pai de montat se pricepe tot romanul dar sigilii nu prea are oricine. Un apometru cand se cumpara este prevazut cu sigiliul care nu permite nimanui sa-l desfaca si sa umble in interiorul aparatului. Asa ca cel sigiliu nu are cum sa-l puna proprieatrul si nici vreo firma.
Apoi, dupa ce se instaleaza apometru in instalatie, administratorul vine cu sigiliul sau, sigiliul asociatiei si-l aplica pe apometru in asa fel ca nimeni sa nu poata demonta acest apometru de pe colana de apa fara a rupe sigiliul.
Asadar nu dumneavoastra puneti sigiliul ci administratorul. Orice administrator stie cum trebuie montat un apometru in instalatie iar daca nu stie poate sa citeasca instructiunile ca sa se conving daca a fost corect instalat. Apoi aplica sigiliul, noteaza indexul si-si vede de administrare, mai ales ca noul apometru l-ati instalat in locul vechiului apometru fara a aduce modificari instalatiei...