avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ipoteca teren arabil extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ipoteca teren arabil extravilan

Doresc sa pun ipoteca pe 3 terenuri arabile extravilane pentru un imprumut . Este necesara procedura afisarii ofertei de vanzare in conditiile Legii 17 /2014 ?

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan nikos78 nikos78 Buna ziua Am rugamintea de a ma lamuri cu un aspect legat de vanzarea unui teren extravilan. Se doreste vanzarea unui teren extravilan si, conform legii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . ... mihai.valeria mihai.valeria Buna ziua. Am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . Vreau sa vand unul dintre ele, acesta avand cadastru cu numar cadastral. Cum pot sa l scot din ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti daca o primarie care este preemptor de ... kitana172002 kitana172002 Va rog sa imi spuneti daca o primarie care este preemptor de rang 3- vecin al unui teren supus vanzarii situat in extravilan in baza legii 17/2014 privind ... (vezi toată discuția)