avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde pot face reclamatie in cazul incalcarii dreptului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde pot face reclamatie in cazul incalcarii dreptului de asigurat?

Unde pot face o reclamatie celor de la casa de sanatate la care cotizez, deoarece ma scot frecvent din sistem si figurez ca neasigurat, desi am plata la zi? Problema e ca am mai multe boli cronice si aceste "surprize" de la casa ma pot impiedica sa-mi iau tratamentul si chiar sa ma internez in spital.
Va rog sa-mi spuneti toate posibilitatile pe care le am, in afara de CNAS, de care stiu si eu.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius Nou , utilizator 10:32, 18 Aprilie 2014
Puteti depune o sesizare la Ministerul Sanstatii
str. Intr. Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1,
cod 010024, Bucureşti

e-mail: dirrp@ms.ro
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea alimentelor nerecomandate scolarilor valentinamarinela valentinamarinela ce intelegeti dumneavoastra prin incinta univatilor scolare, doar chioscurile care se afla in cladirea scolii sau si cele din curtea scolii care au usa spre ... (vezi toată discuția)
Concediul medical dora ri dora ri se poate ca intr-o luna sa ai doua internari la specialitati diferite?ex;boli interne si psihiatrie. (vezi toată discuția)
Fata cu schizofrenie; urgenta!!! cristicris cristicris Buna seara, Ma puteti ajuta si pe mine? va rog mult de tot. Am o \"amica\", nu sunt ruda cu ea si are schizofrenie destul de avansata, deoarece nu ia ... (vezi toată discuția)