Ma puteti ajuta si pe mine? va rog mult de tot.
Am o "amica", nu sunt ruda cu ea si are schizofrenie destul de avansata, deoarece nu ia tratamentul de multi ani. Ea nu ma stie mai deloc , desi am vorbit cu ea cateva saptamani si am ajutat-o cu de toate.
Mentionez ca acesta fata sta singura, intr-un apartament abandonat, nu mai poate sa aibe grija de ea, viata/sanatatea ei fiind in pericol si are deseori acele episoade psihotice, delir, halucinatii, simturile toate ii sunt intr-un total dezechilibru. A fost diagnosticata acum ceva ani cu schizofrenie.
Rudele ei sunt in strainatate . Unde as putea apela ca sa reusesc sa o duc in spital ?
Nu cred ca daca as chema un medic la locatia ei, un medic psihiatru, aceasta l-ar accepta, ci din contra, ne-ar da afara , asta e reactia ei.
Cum as putea sa o duc in spital cu ajutorul ambulantei? Ea nu vreau sa auda de ambulanta si devine agresiva verbal daca ii zic de spital .
Presupun ca incalc legea daca sun la 112, eu nefiind nici ruda , iar doctorii gasind-o calma si incoerenta, nu o pot lua, legea nepermitandu-le.
Custodie comuna
CristinaML
Buna ziua noi avem custodie comuna dar eu vreau sa-i interzic sotului sa mai vada copilul sau sa il vada doar in prezenta unui asistent maternal deoarece ... (vezi toată discuția)