avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca nu am suspendat activitatea pana la 1 mai ce ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca nu am suspendat activitatea pana la 1 mai ce sanse mai sunt de evitare a platii impozitului forfetar?

Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 20:37, 3 Mai 2009
0 , daca nu se anuleaza la Curtea Constitutionala sau daca se admite motiunea de cenzura a PNL si UDMR
Din punctul meu de vedere dizolvare urmata de radiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o speta la drept constitutional si nu stiu de unde sa incep. ma poate ajuta cineva? lauryta24 lauryta24 În anul 2010, Guvernul anunţă că intenţionează să-şi angajeze răspunderea cu privire la mai multe proiecte de legi organice. În paralel, continuă, ... (vezi toată discuția)
Ajutor spete AlexandraGabriela28 AlexandraGabriela28 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu 2 spete? SPEȚA NR. 1 În iulie 2019, în timpul vacanței parlamentare, Guvernul decide să adopte, prin ordonanță ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatie ContSters119945 ContSters119945 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la recentul adoptat Cod al Muncii. De unde pot sa il downloadez in format electronic ? (vezi toată discuția)