avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dovada plata intretinere.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dovada plata intretinere.

In cazul unui proces (pt.incalcarea rezervei succesorale) impotriva unui contract de intretinere,se poate face dovada platii cheltuielilor de intretinere cu cardul bancar,sau sunt valabile doar chitantele?.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vasile42 , utilizator 17:30, 14 Iunie 2014
Se poate face dovada platii si cu extrasul de cont , daca s-a fcaut direct plata de pe card.
Se poate face dovada cu extrasul de cont daca plata cheltuielilor s-a facut prin banca sau cu chitantele daca s-a facut in numerar, cu banii ridicati din banca...;)
Care este valoarea taxei de timbru judiciar in cazul unui proces de contestare a unui contract de intretinere privind rezerva succesorala?.
Cum este mai bine pentru a face dovada platii intretinerii (in cazul unui contract de intretinere cu uzufruct), daca utilitatile sunt pe numele intretinutului?
Sa platesc facturile cu cardul meu bancar sau sa trec utilitatile (gaz,curent,..) pe numele meu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere depusa la cec prin virament goby goby Buna ziua! Un proprietar motivand ca nu ajunge la timp sa plateasca intretinerea conform orarului de incasari, solicita sa i se dea contul asociatiei de la ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri contabilitate cmi Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua, am rugamintea sa-mi oferiti suport la urmatoarele intrebari: - inainte de primirea CIF , am platit o taxa de evaluare la Colegiul medicilor. Fara ... (vezi toată discuția)
Platile mai multor facturi la furnizori, cu un card personal al administratorului FIGAN2FIGAN FIGAN2FIGAN S-au platit mai multe facturi la furnizori cu cardul personal al administratorului. Cum pot face inregistrarea in contabilitate corect? dar nu am extras . Ce ... (vezi toată discuția)