Buna ziua, o intrebare in ceea ce priveste dreptul de uzufruct viager, constransa de o anumita situatie, am facut un contract de vanzare-cumparare cu drept de uzufruct viager, nudul proprietar fiind copilul meu mai mare, acum e plecat, stabilit cu familie in alta tara si nu are nici cel mai mic interes fata de acest imobil si nici intentia de a se intoarce sau colabora in ceea ce priveste aceasta situatie...
Ca nu ma da nimeni afara este adevarat , am inteles acest lucru... dar eu mai am un copil care este alaturi de mine... as dori sa nu fie nedreptatit... imi puteti da mai multe sfaturi legat de aceasta tema?...
Copilului meu mai mic, curand ii expira cartea de identitate.
Cu drept de uzufruct viager, il pot lua in spatiu, ii pot da aceeasi adresa pentru a si schimba acest document? ...
Ideea mea este sa redobandesc dreptul de proprietar al acestui imobil... si candva sa fie parte egala intre cei doi copii.
Actionand in judecata pot din nou redobandi dreptul total de proprietar al acestui imobil?
Copilului meu mai mic, curand ii expira cartea de identitate.
Cu drept de uzufruct viager, il pot lua in spatiu, ii pot da aceeasi adresa pentru a si schimba acest document?
Da, puteti sa luati in spatiu pe copilul cel mic, sa-i faceti buletin.