avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda intortochiat.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda intortochiat.

Buna seara,
Am o dilema. Incerc sa ajut pe cineva sa faca un contract de arenda care ii este necesar pentru a putea beneficia de subventiile pentru agricultura. Ideea este ca terenul este in intravilan si vor face demersul sa il transforme in extravilan sau agricol, nu am inteles prea bine intentia lor. Iar pe acel teren, aparent exista si un imobil.
Intrebararile mele sunt:
1. cum poate scoate terenul din intravilan avand o locuinta construita pe el?
2. Daca ii fac un contract de arendare in care el sa completeze datele care lipsesc, cu privire la teren, cu pixul ulterior cand va avea toata documentatia finala a acestuia, respectivul contract poate fi consederat ca viciat sau nelegal?

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuitul agricol miroanad miroanad Buna ziua Am un teren in Domnesti pe care doresc sa construiesc. Este intravilan dar agricol. Care sunt pasii si actele necesare pentru a-l scoate din ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru scoaterea unui teren extravilan agricol din circuitul agricol ianliana ianliana Pentru scoaterea unui teren extravilan de 9767 mp din circuitul agricol, pe langa taxele de la OCPI, Studiii Pedologice, ANIF, se mai percepe o taxa pentru ... (vezi toată discuția)