avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu brut part time
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu brut part time

Buna ziua! Cu ce salariu minim pot sa incadrez o persoana care lucreaza 2 sau 4 ore pe zi?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Aprilie 2014
eeadeea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 19 Aprilie 2014
Acum in primul semestru din 2014 salariul minim brut pe economie pentru norma intreaga de 8 ore este 850 lei. Deci impartiti la 4 si vedeti cat va da.
Dar puteti sa tineti cont si de faptul ca in partea a doua a anului acesta creste la 900 lei si sa nu mai fiti nevoit sa faceti majorarea.
Va multumesc mult! Si contributiile le calculez,banuiesc, la acest salariu brut. Va intreb acest lucru pentru ca am auzit o varianta foarte ciudata cum ca,contributiile se platesc si se calculeaza la salariul minim de 850 lei,chiar daca persoana este incadrata part time cu un salariu mai mic,ceea ce mi se pare total eronat.
Contributiile nu se platesc la salariul minim brut pe economie, daca o persoana are c.i.m. cu timp partial.
~ Conținut șters la cerere ~
Se platesc toate contributiile . Nu se acorda deducerea personala daca salariatul nu are functia de baza la acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie vio1234 vio1234 Buna, lucrez la un magazin alimentar si sunt lucrator comercial, deci necalificata in domeniu.Am fost incadrata cu sal minim pe economie.Patronul a spus ca de ... (vezi toată discuția)
salariu trecut pe notificarea de plata angelica82 angelica82 Buna ziua, Fac o notificare de plata firmei unde lucrez.Sunt insarcinata si momentan sunt in CM.Sunt angajata din Iulie 2013 cu salariul brut 800 lei ... (vezi toată discuția)
Contribuție cas pt contract part time modimpex modimpex bună ziua! avem un angajat part time-4 ore- care este și pensionar. obligațiile le calculez la minim pe economie 1900 lei? mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)