avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelamurire sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelamurire sentinta

buna ziua,
ma poate lamuri si pe mine cineva ce inseamna asta ?
Ora estimata: 09:00
Complet: C8 (NCPC - stagiar)
Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea contravenţională.
Document: Hotarâre 626/2014 04.04.2014

[ link extern ]

am facut o contestare la o amenda si pe site-ul judecatoriei era trecut aceasta solutie.
Deci ce inseamna am castigat sau mi-a fost repinsa contestatia ? si daca am castigat ce trebuie sa fac eu in continuare acuma ?
Cel mai recent răspuns: Bodea Lavinia , Avocat 22:15, 19 Aprilie 2014
Buna seara,

Admiterea plângerii contravenționale inseamna că ați câștigat. Deocamdată trebuie să așteptați să vi se comunice hotărârea. Poliția Locală Reșița va avea termen de 30 de zile pentru a ataca hotărârea de la data în care i se comunică. Dacă nu o atacă, aceasta va deveni definitivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto iulian08 iulian08 am chemat in instanta finantele publice oravita,si am deschis un proces in resita pentru recuperarea taxei auto,dupa doi ani de zile am castigat procesu iar ... (vezi toată discuția)
Apel unui proces verbal de contraventie laur90 laur90 Am un proces verbal de contraventie . In data de 2.12.2014 am avut verdictul final \\" se admite cererea \\\\" .Astazi in data de 7.04.2015 am primit prin ... (vezi toată discuția)