avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Calcul consumuri
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Calcul consumuri

Ca functinar public am in sarcina calculul consumurilor de carburanti. Cum se face calculul la finele anului : curtea de conturi spune pe parc auto iar controlul intern pe fiecare auto in parte? Nu am gasit specificat intr-o lege, hotarare sau alt act normativ acest lucru.
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 09:37, 22 Aprilie 2014
Corect ar fi ca acest consum sa se faca pe fiecare auto in parte. Fiindca sunt masini/utilaje etc. care consuma mai mult, altele mai putin, unele merg cu benzina, altele cu motorina, etc. Pentru fiecare auto intocmiti foaie de parcurs, completata, conform rubricatiei, pentru a putea justifica cheltuiala cu combustibilul.
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2014
PFA SANDU ADRIANA, Consultant managementul calitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect interesant in atentia expertilor contabili ContSters42967 ContSters42967 Am gasit o dezbatere intre avocati pe forum si cred ca expertitii contabili si consultantii fiscali sa-si exprime punctul de vedere, sa aduca argumente si sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare combustibil vioviod vioviod Am un bon de benzina de 100 ron. Exista o limita intr-o luna a combustibilului pe care -l poti inregistra la un magazin(comert) ? Pot inregistra direct pe ... (vezi toată discuția)
Refacturare carburanti AncaUrda AncaUrda O societate comerciala are un parc mare de utilaje; in acest scop se aprovizioneaza cu carburanti: benzina si motorina de la Rompetrol . Pentru utilajele sale, ... (vezi toată discuția)