avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune

buna, am fost batut de cateva persoane, am fost la medicul legist si am primit 7 zile de ingrijiri medicale. in certificat sint mentionati si 3 dinti din fata care trebuie sai scot ca nu pot sa mai fac nimic cu ei. intrebarea este, cum procedez sa-i adaug la certificatul medico legal si daca mai primesc zile de ingrijiri medical ? Va multumesc.
Meregeți din nou la medicul legist și vedeți dacă vă suplimentează zilele de îngrijiri medicale.
Dacă starea dvs. s-a înrăutățit, se va putea menționa acest lucru, ținânsu-se seama și de constatările inițiale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul medico-legal, zile de ingrijiri medicale goghi goghi Buna ziua! Ajutati-ma va rog la urmatoarea problema. Am fost batut pe strada de catre un sofer care circula pe trotuar si m-a atins pe picior cu masina, ... (vezi toată discuția)
Medicina legala Nicu I. Nicu I. Cum se poate contesta un raport medico-legal, avand in vedere faptul ca medicul legist desi avea in fata toate actele medicale, in care se preciza perioada de ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu daca exista un certificat medico-legal final? xela1 xela1 Buna, Acum o luna si jumatate am avut un accident rutier, o doamna a dat peste mine, pe trecerea de pietoni (trecere semaforizata), era si putin bauta, in ... (vezi toată discuția)