Buna,
Acum o luna si jumatate am avut un accident rutier, o doamna a dat peste mine, pe trecerea de pietoni (trecere semaforizata), era si putin bauta, in urma acestui accident am stat inernat la neurochirurgie, am fost lovita rau la cap, dupa ce am iesit din spital mi-am scos un certificat medico-legal.Am fost la un avocat care am auzit ca este f bun si m-a intrebat daca mi-am scos si certificatu medico-legal final. As vrea sa stiu daca acest certificat de care ma intreba domnu avocat exista si de unde as putea sa-l scot?
Multumesc, Alexandra.
Exista un singur certificat medico-legal,care concluzioneaza asupra numarului de zile de ingrijiri medicale necesare refacerii celui examinat de medicul legist.
Daca starea sanatatii dvs s-a inrautatit mergeti la medic si puteti solicita o noua constatare.
De asemeni certificatul medico- legal poate fi contestat la Comisia Superioara de Avizare din cadrul INML Prof.Dr.M.Minovici.
Daca avocatul a pus astfel problema,cred ca aveti o problema cu acel avocat,care nu cunoaste legislatia.
Accident cu victime
ITD
buna ziua,
va rog sa ma lamuriti in cateva chestiuni:
1. exista o limita de timp (nr. de zile) dupa accident, pana la care se poate cere certificatul ... (vezi toată discuția)