Am o masina pe numele meu la primarie pe care am vandut-o in 2010 la o persoana necunoscut. A cesta nu a trecut-o pe el iar acum nu mai dau de el sa si-o inmatriculeze. Eu nu mai am nici o dovada ca i-am vandut-o si nu mai am nici contractul de vanzare .Cum pot sa scap de masina sa o radiez de pe numele meu ?
Termenul legal de finalizare procedura tranzactionare bun mobil este de 30 de zile
Daca in acest termen dv nu ati desfasurat demersuri pentru radiere auto de pe rol fiscal si de la politie ,dv sunteti in culpa
Exista mai multe variante pentru solutionare
Daca nu mai dati de el, inseamna ca persoana va este totusi cunoscuta? Masina o puteti radia de la impozite si taxe, prezentand un contract de vanzare cumparare sau adeverinta ca a fost dusa la fier vechi. Alta posibilitate sa il actionati in judecata sau sa dati masina in urmarire pt a afla pe unde este.
am numarul lui si ii stiu numele dar nu rasp la tel e plecat in angliaiar contract de vanzare-cumparare nu mai am si nici vreo adeverinta:Dce pot sa fac la politie daca merg?
Ca sa il actionati in judecata aveati nevoie de acel contract de vanzare cumparare, neavandu-l nu stiu ce ati putea sa faceti. La politie nu stiu daca se vor implica pt a cauta masina in trafic, totusi depuneti o cerere si la ei in acest sens. Incercati pe google sa dati cautare dupa numele lui, poate apare ceva din care sa reiasa adresa de domiciliu, in acest fel puteti sa stabiliti sa faceti cu el un nou contract de vanzare cumparare, cu data curenta in baza caruia puteti sa scoateti masina de la impozite si taxe.