avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis anulat

se face cunva vreo deosebire intre un candidat nou si unul care este examinat pentru redobandirea permisului anulat(pt.alcoolemie)?

Cel mai recent răspuns: 0727775638 , utilizator 12:21, 23 Aprilie 2014
teoretic nu ar trebui,dar cu siguranta te vor sicana...
Probabil proba practica va fi una mai complicata atat ca lungimea traseului, cat si din punct de vedere al regulilor de circulatie ce trebuie respectate.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie - examen scoala de soferi jitcadiana jitcadiana Buna ziua,am si eu o intrebare ca nu mai inteleg nimica...pana la urma daca iau sala la scoala de soferi si pic la traseu, trebuie sa mai dau iar sala?sau doar ... (vezi toată discuția)
Modificari cod rutier imene imene Buna ziua, Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)